opinia o sklepie
rotletka wolnowisząca
Szybko i solidnie! Roletka prześliczna, łatwa w montażu!!! Rewelacja
częsci wymienne do plis (sznurek 0.8 mm)
Sklep godny polecenia, szybko, sprawnie. JESTEM ZADOWOLONY. zamówienie nr 3502/2016 z dnia 2016-03-31 pozdrawiam janiko115
.

moskitiera
:lol: moskitiera do okna pcv z roletą zewnętrzną - produkt wykonany solidnie, pasuje idealnie przy prowadnicy rolety okiennej. Polecam
moskitiery
Moskitiery ramkowe wykonane bardzo dobrze a przedewszystkim dokładnie :) Jestem zadowolony bo wszystko pasuje... Wysyłka też dosyć szybka, ogólnie wszystko na plus. Dzięki i serdecznie polecam :)
Żaluzje aluminiowe 25 mm Żalmal
Kupiłem żaluzje jak w temacie na duże okno i drzwi balkonowe. Bez problemu zostało zrealizowane zamówienie, żaluzje zostały dostarczone 5-tego dnia roboczego (po drodze był długi świąteczny weekend). Kupowałem już wcześniej (ok. 3 lata temu) u tego sprzedawcy, tak więc teraz ponownie złożyłem zamówienie u niego. Ani poprzednio ani teraz nie mam uwag do sprzedawcy. Polecam i życzę aby sklep nadal trzymał jakość obsługi, jak dotychczas. Pozdrawiam
Moskitiery
Bardzo dziękuje za moskitiery. Bardzo wysoka jakość produktu. Idealnie komponują się w okno. Wiem, że do Was wrócę i gorąco będę polecać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Części zamienne żaluzje
Miałam problem, nie mogłam nigdzie dokupić akcesoriów do moich starych ale bardzo dobrych i nie zniszczonych, ładnych żaluzji. Dzięki Wam jeszcze trochę posłużą, części, które w Waszym sklepie kupiłam są już chyba niedostępne. Moje żaluzje jak nowe już wiszą w oknach. Dobrze że jesteście. Dziękuję za szybką wysyłkę.
Części zamienne żaluzje
Miałam problem, nie mogłam nigdzie dokupić akcesoriów do moich starych ale bardzo dobrych i nie zniszczonych, ładnych żaluzji. Dzięki Wam jeszcze trochę posłużą, części, które w Waszym sklepie kupiłam są już chyba niedostępne. Moje żaluzje jak nowe już wiszą w oknach. Dobrze że jesteście. Dziękuję za szybką wysyłkę.
moskitiery "anty-kot"
Bardzo dobre wykonanie moskitier. Polecam wszystkim. Mój kot też zadowolony :)
Ze względu na docieplanie ścian zewnętrznych, zmuszony byłem zdemontować rolety zewnętrzne. Przyciąłem boczki ościeży, nie musiałem więc skracać rolet na szerokości.
Postanowiłem wymienić wyeksploatowane części, tj. przelotki sznurka, zwijacze sznura, w niektórych sprężynę do przelotów, ślizgacz piór w prowadnicy, czy też sam sznur.
Praktycznie musiałem rozebrać rolety "na części pierwsze".
Dzięki dostarczonym błyskawicznie zamówionym częściom i - co najważniejsze - praktycznemu doradztwu, całą robotę wykonałem sam (zaproszony przeze mnie wcześniej fachowiec firmy wykonującej i montującej rolety zewnętrzne, wycenił zakres prac na 800,- do 1000,- PLN.
Mój koszt zakupionych części:
Podsumowanie:
Z zakupionych części i wsparcia firmy "FajneRolety" każdy, kto nie woła sąsiada do wkręcenia żarówki, jest w stanie sam poskładać i zamontować całą roletę zewnętrzną.
Dziękuję bardzo!
Pozdrawiam,
rfp
Postanowiłem wymienić wyeksploatowane części, tj. przelotki sznurka, zwijacze sznura, w niektórych sprężynę do przelotów, ślizgacz piór w prowadnicy, czy też sam sznur.
Praktycznie musiałem rozebrać rolety "na części pierwsze".
Dzięki dostarczonym błyskawicznie zamówionym częściom i - co najważniejsze - praktycznemu doradztwu, całą robotę wykonałem sam (zaproszony przeze mnie wcześniej fachowiec firmy wykonującej i montującej rolety zewnętrzne, wycenił zakres prac na 800,- do 1000,- PLN.
Mój koszt zakupionych części:
Podsumowanie:
Z zakupionych części i wsparcia firmy "FajneRolety" każdy, kto nie woła sąsiada do wkręcenia żarówki, jest w stanie sam poskładać i zamontować całą roletę zewnętrzną.
Dziękuję bardzo!
Pozdrawiam,
rfp
Re: opinia o sklepie
Rewelacja! Zamówiłam części do zepsutej rolety, przesyłka błyskawiczna i zabezpieczona przed zgnieceniem. Polecam serdecznie.
Re: opinia o sklepie
Dziekuje bardzo za szybko realizacje zamowienia czesci do rolet,,wszystko szybko i sprawnie napewno jeszcze nieraz skorzystam...pozdrawiam..
Wróć do „Opinie o sklepie (Kliknij przycisk "odpowiedz" aby dodać wpis)”