opinia o sklepie
zamówienie
Witam
Dziękuje za sprawne i szybkie załatwienie Mojego zamówienia,paczkę dostałem wczoraj.
Pozdrawiam
Dziękuje za sprawne i szybkie załatwienie Mojego zamówienia,paczkę dostałem wczoraj.
Pozdrawiam
moskitiery
Witam, zamówiłam 2 moskitiery, zostały wysłane w ciągu 2 dni od wpłaty na konto, towar bez zastrzeżeń, jestem bardzo zadowolona i polecam:-)
Polecam
Rolety wewnętrzne w kasecie zamawiałam rok temu, tylko na dwa okna bo chciałam sprawdzić czy warto.
Dziś wracam z zamówieniem kolejnych rolet na resztę okien.
Bardzo łatwo się zamawia, bardzo szybko przychodzi paczka i bardzo dobrej jakości są rolety.
Polecam w 100 procentach.
Agnieszka
Dziś wracam z zamówieniem kolejnych rolet na resztę okien.
Bardzo łatwo się zamawia, bardzo szybko przychodzi paczka i bardzo dobrej jakości są rolety.
Polecam w 100 procentach.
Agnieszka

dzieki wielkie
Witam.
Ja sobie trochę poczekałem na zamówienie, ale warto było
POLECAM
naprawdę kawał dobrej i przede wszystkim ładnej roboty

Ja sobie trochę poczekałem na zamówienie, ale warto było
POLECAM
naprawdę kawał dobrej i przede wszystkim ładnej roboty

Zamowienie 3122/2015
Szybka realizacja i przesyłka zamówienia. Polecam ten sklep. Pozdrawiam
fajne rolety
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.
Polecam ten sklep. Rolety są bardzo ładne i proste w montażu.
Polecam ten sklep. Rolety są bardzo ładne i proste w montażu.
żaluzje
Super!super! rewelacyjny sklep, świetni pracownicy. Zamawiam już kolejny raz i jestem mega zadowolona. Błyskawiczna realizacja , błyskawiczna odpowiedź , Naprawdę bez żadnych problemów. Będę polecać Państwa sklep swoim znajomym. Dziękuję i to na pewno nie jest moje ostatnie zamówienie.
Wesołych Świat życzę wszystkim pracownikom i Szefowi!
Pozdrawiam BB
Wesołych Świat życzę wszystkim pracownikom i Szefowi!
Pozdrawiam BB
Zamówienie na rolety
Z przykrością stwierdzam iż pierwszy i ostatni raz korzystam z uslug tej firmy. Zamówiłam rolety i przyjechały one o centymetr za krótkie, okna zmierzone tak jak w poradniku na tejże stronie. Mój mąż 2 razy wybrał się do Pana zajmującego się zamówieniami przez internet , niestety pomimo że mam maila co zostało zamówione nikogo to nie interesuje. Dowiedzieliśmy jedynie że jeśli chcemy przedłużyc materiał to dodatkowy koszt 170 zł a zwrócić nie mozna. Nie podoba mi się podejście do klienta. Nie polecam.
Wróć do „Opinie o sklepie (Kliknij przycisk "odpowiedz" aby dodać wpis)”